Nieuws

Machtigingen beherenMachtigingen beheren
Kom jij 7&8 april ook naar het congres FMIR?
Tag(s):MBB-er    Kwaliteit    Radiologie    Radiotherapie    Stralingsveiligheid    MRI    Nucleaire-Geneeskunde    Echografie   
Datum:7-1-2022

De NVMBR en Kalcio Healthcare bundelen de krachten en organiseren samen op 7 & 8 april 2022 een tweedaags congres voor iedereen werkzaam in de medische beeldvorming en radiotherapie; The Future of Medical Imaging and Radiotherapy.

Met programma's  voor klinisch fysici, IT-specialisten, TMS'ers en managers over Medische techniek, Imaging IT en Bouw, naast vakinhoudelijke programma's (RD, NG, RT, MRI en echo) voor MBB'ers.

 

Zo wordt er voor managers, klinisch fysici, projectleiders en MBB’ers met taken gericht op de vervanging en beheer van een systeem, ingegaan op de uitdagingen rondom bouw en verbouw alsmede de beherende rol van medische systemen. 

Daarnaast worden beide dagen onderwerpen besproken die voor iedereen belangrijk zijn; taakdifferentiatie dan wel -delegatie, wetgeving, Convenant Medische Technologie en kwaliteitsmanagement.

 

De vakinhoudelijke programma's bieden informatie de nieuwste ontwikkelingen in onderzoek en behandeling. Ontwikkelingen op het gebied van hybride onderzoeken en behandelingen, de wijze waarop AI in beeldvorming ook belangrijk is voor andere disciplines en het radiotherapie programma is geheel gewijd aan adaptieve RT. Er kan voor beide dagen apart ingeschreven worden, maar ook is er de optie om voor beide dagen tegen een scherp tarief in te schrijven. Voor meer details hierover zie www.fmir.nl 

 

We vinden het belangrijk om kennis te delen; samen weet je meer. Als vereniging doen we dit o.a. door het netwerk van vakgenoten uit te breiden en iedereen met elkaar te verbinden. We hopen je te mogen ontmoeten* bij het van der Valk hotel in Almere.

 

*Corona regels worden in acht genomen.

Het is belangrijk dat medewerkers bevoegd en bekwaam zijn. Het is voor medewerkers belangrijk om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen en om met anderen het gesprek aan te gaan. Hier wil de beroepsvereniging in ondersteunen. Daarom kiezen we bewust voor een fysieke bijeenkomst.

We horen vanuit sommige organisaties dat zij terughoudend zijn met het samen komen van personeel in (grote) groepen. Hiervoor hebben we alle begrip. Tijdens dit evenement zullen daarom uiteraard de corona regels in acht genomen worden. Er kan voldoende afstand worden gegarandeerd. 


Deel dit artikel: