Skip Navigation LinksStart

 Nieuws

17-12-2018
Zie de voorlopige programma's voor de Nascholing NG, Symposium Kwaliteit of het Symposium Radiologie en schrijf je nu alvast in.
22-10-2018
De NVMBR kalender 2019 is pasgeleden naar alle afdelingen gestuurd. Wellicht hebben jullie deze al gezien. Hierbij de digitale versie van de kalender. Zet de data nu alvast in je agenda!
16-10-2018
De NVMBR organiseert samen met het Catharina ziekenhuis te Eindhoven op 10 december een avond over de beroepsvereniging NVMBR. Voor het beroep en de beroepsgroep is het essentieel dat er een beroepsvereniging is. De beroepsvereniging kan niet bestaan zonder leden.
08-10-2018
Het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen weten wat de beroepsgroep doet in Nederland en in Europa. Zet je naam op de bijlagen. Maak een foto van jezelf of van een groep met zichtbaar de teksten uit de bijlagen. Plaats de foto op de EFRS en NVMBR Facebook pagina en voeg deze tekst toe: Together, we are Radiographers – and that is something to be proud of! #Radiographer2018@efrs Samen zijn we MBB'ers en daar zijn we trots op! #NVMBR@voorMBBers Je kunt dit ook op twitter plaatsen met #Radiographer2018@efrs en #NVMBR@voorMBBer en andere relevante #