Skip Navigation LinksStart

 Nieuws

26-03-2020
Deze incidentele coronadispensatieregeling is in het leven geroepen vanwege de situatie rondom corona. Dit heeft impact op paramedici die zich vanaf 1 maart 2020 de komende maanden willen herregistreren. De coronadispensatieregeling geldt voor paramedici die op dit moment aan het einde van een lopende herregistratieperiode zijn en binnen enkele weken/ maanden herregistratie willen aanvragen.
20-03-2020
Afgelopen dinsdag 17 maart hebben we naar alle contactpersonen een korte vragenlijst gestuurd met de vraag hoe de situatie is op de afdelingen. Ongeveer de helft heeft op korte termijn al kunnen reageren. Dank hiervoor. Hierbij een eerste beeld van de situatie geschetst door je collega's.
17-03-2020
Voor richtlijnen verwijzen in het kader van het coronavirus verwijzen we graag door naar de informatie die het RIVM beschikbaar stelt. Vind hier handige links naar richtlijnen en informatie inzake het coronavirus
16-03-2020
In verband met maatregelen rondom het coronavirus zijn alle bijeenkomsten, waaronder het NVMBR Voorjaarscongres (VJC20), de opfriscursus Stralingsdeskundigheid en de workshop DEXA, verplaatst.