Skip Navigation LinksStart

 Laatste nieuws

26-02-2021
De uitzending bij EenVandaag over de plaszakken gezien? En veel zin om nu ook in jouw ziekenhuis aan de slag te gaan? Meld je aan voor het webinar op 22 maart 15-16:30h We vertellen je onze ervaringen, nemen je in de eerste resultaten van het onderzoek en geven we je de tools om dit eenvoudig in je ziekenhuis te gaan implementeren.    Meld je aan en je ontvangt van ons een uitnodiging voor  het webinar “Zelf aan de slag met plaszakken”
25-02-2021
Wat heb je als MBB'er het afgelopen jaar veel op je bord gekregen. Je rent de benen uit je lijf, draait extra diensten, moet misschien ook nog even juf of meester spelen en er word van je verwacht dat je het allemaal maar even doet. Hoe gaat het met je? Heb je tips voor anderen? We gaan graag digitaal met je in gesprek; op woensdag 17 maart van 20.00 - 21.00 uur via Teams
04-02-2021
Als verenigingsbureau hebben we natuurlijk ideeën over hoe we met stapjes de website kunnen verbeteren. Beter nog is om van jou als gebruiker te horen met welke (kleine) aanpassing van bijvoorbeeld de website of informatievoorziening je bent geholpen. Het zou daarom mooi zijn als een handje vol mensen met ideeën (+-6 personen) deze met ons zouden willen delen. Het kost je ongeveer 2 uurtjes tijd.
27-01-2021
Op 2 maart 2021 kun je vanuit een plek naar keuze het online symposium Mammacare bijwonen. Kom meer te weten over bijvoorbeeld de ontwikkelingen binnen de mammografie en neem deel aan een interactieve fotobespreking.