Skip Navigation LinksAgenda

 Scholingsagenda

Met je inschrijving ga je akkoord met deannuleringsvoorwaarden. ​De inschrijving is pas volledig als per e‐mail een bevestigingsbericht is ontvangen. Zonder deze bevestiging is niet gegarandeerd dat de inschrijving in goede orde is ontvangen. De bevestiging wordt direct automatisch verzonden. Heb je geen bevestiging per e-mail ontvangen neem dan contact op met de NVMBR via e-mail info@nvmbr.nl of telefonisch.

Leden van de NVMBR krijgen korting als er wordt ingeschreven voor bijeenkomsten via het ledennet. Eerst inloggen met je accountgegevens en pas daarna inschrijven. Controle is eenvoudig, als je adresgegevens moet invullen, ben je niet ingelogd. Op de inschrijving is de inschrijvings en annuleringsregeling van toepassing.

De kalender 2020 is hier te zien, verdere bijeenkomsten in 2020 worden nog gepland. Houdt daarvoor deze pagina en de NVMBR nieuwsbrieven in de gaten.

 Samen voor beter

​De NVMBR werkt met verschillende partijen om het scholingsaanbod voor MBB'ers beter af te stemmen en naar een hoger niveau te brengen. We werken samen met o.a.:

Tromp_medical_logo.png 

KALCIO-HEALTHCARE.png 

Ook interesse om samen met de NVMBR het scholingsaanbod te optimaliseren? Neem contact met ons.