Skip Navigation LinksAgenda

 Scholingsagenda

c697881f-0040-4793-8477-f49998d1645b

 NVMBR Online leeromgeving

Alle NVMBR leden hebben gratis toegang tot de Online Leeromgeving met verschillende kennistoetsen en e-learnings.​ Alle online scholingen zijn ADAP geaccrediteerd.

Niet-leden kunnen tegen beta​​​ling toegang krijgen tot alle e-learning modulen. De kosten bedragen per module € 50,00.

 Samen voor beter

​De NVMBR werkt met verschillende partijen om het scholingsaanbod voor MBB'ers beter af te stemmen en naar een hoger niveau te brengen. We werken samen met o.a.:

Tromp_medical_logo.png 

KALCIO-HEALTHCARE.png 

Ook interesse om samen met de NVMBR het scholingsaanbod te optimaliseren? Neem contact met ons.

 Korting | voorwaarden

Met je inschrijving ga je akkoord met deannuleringsvoorwaarden. ​De inschrijving is pas volledig als per e‐mail een bevestigingsbericht is ontvangen. Zonder deze bevestiging is niet gegarandeerd dat de inschrijving in goede orde is ontvangen. De bevestiging wordt direct automatisch verzonden. Heb je geen bevestiging per e-mail ontvangen neem dan contact op met de NVMBR via e-mail info@nvmbr.nl of telefonisch.

Korting leden inloggen
Leden van de NVMBR krijgen korting als er wordt ingeschreven voor bijeenkomsten via het ledennet. Eerst inloggen met je accountgegevens en pas daarna inschrijven. Controle is eenvoudig, als je adresgegevens moet invullen, ben je niet ingelogd. Op de inschrijving is de inschrijvings en annuleringsregeling van toepassing.

De kalender 2020 is hier te zien, verdere bijeenkomsten in 2020 worden nog gepland. Houdt daarvoor deze pagina en de NVMBR nieuwsbrieven in de gaten.

Voorzorgsmaatregelen Corona
In verband met Covid-19 worden alle NVMBR nascholingsactiviteiten en congressen aangepast volgens de richtlijnen van de overheid/RIVM. De maatregelen hiervoor worden uitgewerkt. Er is nauw contact met onze locaties over het 1,5 meter beleid en noodzakelijke voorzorgsmaatregelen, zodat iedereen veilig en op gepaste afstand het programma kan volgen.

Samen met de locaties zorgt de NVMBR voor goede hygiëne en vragen je om de huisregels op te volgen.​