Skip Navigation LinksSponsors

 Sponsors

​Sponsormogelijkheden

De NVMBR is een actieve beroepsvereniging voor MBB'ers, die activiteiten organiseert, zoals het voorjaars- en het najaarscongres, workshops, studiedagen en de leden daarvan op de hoogte houdt via NVMBR Magazine (een kwartaalmagazine), de website en een digitale Nieuwsbrief (twee wekelijks). Firma's kunnen intekenen op diverse producten die de NVMBR aanbiedt, variërend van advertentie- en standruimte tot het verbinden van een firmanaam aan NVMBR-activiteiten.

Exposities

De expositiemogelijkheden zijn tijdens het NVMBR voor- en najaarscongres. Het zijn de twee ontmoetingsplaatsen voor leveranciers en de deelnemers van deze evenementen! Hier komt u in contact met MBB’ers uit alle werkvelden in de medische beeldvorming en radiotherapie. De deelnemers zijn afkomstig uit alle ziekenhuizen in het land.

Tijdens het voorjaarscongres 2019 worden naast de Algemene Vergadering en het Stralingsveiligheidsprogramma op donderdag 9 mei 2019, het symposium Radiologie, de Nascholing Nucleaire Geneeskunde en de symposium Kwaliteit op vrijdag 10 mei 2019 tegelijkertijd op één locatie in Congrescentrum Reehorst de Ede aangeboden. Tijdens het Najaarscongres 2019 worden naast de Algemene Vergadering op woensdag 13 november 2019, het symposium Echografie, het symposium Radiotherapie en de Nascholing Nucleaire Geneeskunde op donderdag 14 november 2019 tegelijkertijd op één locatie in de Reehorst te Ede aangeboden.
Wilt u als organisatie exposeren op 10 mei 2019 en/of op 14 november 2019 dan vindt u hier de benodigde informatie in de sponsorbrochure 2019. Voor reservering kunt u gebruik maken van de reserveringsformulieren:

Adverteren

De NVMBR biedt de mogelijkheid tot adverteren. Personeelsadvertenties en congresaankondigingen worden geplaatst in de digitale NVMBR Nieuwsbrief en overige advertenties in het NVMBR Magazine. Hebt u interesse? Kijk hier naar de mogelijkheden.

​​​
​​​