Skip Navigation LinksSponsors

 Sponsors

​Sponsormogelijkheden

De NVMBR is een actieve beroepsvereniging voor MBB'ers, die activiteiten organiseert, zoals het voorjaars- en het najaarscongres, workshops, studiedagen en de leden daarvan op de hoogte houdt via NVMBR Magazine (een kwartaalmagazine), de website en een digitale Nieuwsbrief (twee a drie wekelijks). Firma's kunnen intekenen op diverse producten die de NVMBR aanbiedt, variërend van advertentie- en standruimte tot het verbinden van een firmanaam aan NVMBR-activiteiten.

Wilt u als organisatie exposeren tijdens het NVMBR Voorjaars of NVMBR Najaarsongres dan vindt u onderstaand de benodigde informatie in de sponsorbrochure Voor reservering kunt u gebruik maken van de reserveringsformulieren voor de betreffende congres:

Exposities 2020

De expositiemogelijkheden zijn tijdens het NVMBR voor- en najaarscongres. Het zijn de twee ontmoetingsplaatsen voor leveranciers en de deelnemers van deze evenementen! Hier komt u in contact met MBB’ers uit alle werkvelden in de medische beeldvorming en radiotherapie. De deelnemers zijn afkomstig uit alle ziekenhuizen in het land.

Tijdens het voorjaarscongres 2020 worden naast de Algemene Vergadering en het Stralingsveiligheidsprogramma op donderdag 14 mei 2020, het symposium MRI, het sympoium Nucleaire Geneeskunde en de dagworkshops Echografie hoofd/hals 7 Sweep en EBP plaats​ op vrijdag 15 mei 2020 tegelijkertijd op één locatie in Congrescentrum Reehorst de Ede aangeboden. Tijdens het Najaarscongres 2020 worden naast de Algemene Vergadering op woensdag 11 november 2020, het symposium MAMMO, het symposium Radiotherapie en symposium Nucleaire Geneeskunde op donderdag 12 november 2020 tegelijkertijd op één locatie in de Reehorst te Ede aangeboden.

Meer mogelijkheden

De NVMBR biedt ook de mogelijkheid tot adverteren. Personeelsadvertenties en congresaankondigingen worden geplaatst in de digitale NVMBR Nieuwsbrief en overige advertenties in het NVMBR Magazine. Hebt u interesse? Kijk hier naar de mogelijkheden.

​​​
​​​