Skip Navigation LinksSponsors

 Sponsors

​Sponsormogelijkheden

De NVMBR is een actieve beroepsvereniging voor MBB'ers, die activiteiten organiseert, zoals het voorjaars- en het najaarscongres, workshops, studiedagen en de leden daarvan op de hoogte houdt via NVMBR Magazine (een kwartaalmagazine), de website en een digitale Nieuwsbrief (twee wekelijks). Firma's kunnen intekenen op diverse producten die de NVMBR aanbiedt, variërend van advertentie- en standruimte tot het verbinden van een firmanaam aan NVMBR-activiteiten.

Exposities

De expositiemogelijkheden zijn tijdens het NVMBR voor- en najaarscongres. Het zijn de twee ontmoetingsplaatsen voor leveranciers en de deelnemers van deze evenementen! Hier komt u in contact met MBB’ers uit alle werkvelden in de medische beeldvorming en radiotherapie. De deelnemers zijn afkomstig uit alle ziekenhuizen in het land.

Tijdens het voorjaarscongres 2018 worden naast de Algemene Vergadering en het Stralingsveiligheidsprogramma op donderdag 17 mei 2018, het CT symposium, de Nascholing Nucleaire Geneeskunde en de Studiedag voor Leidinggevenden en Opleiders (L&O) op vrijdag 19 mei 2018 tegelijkertijd op één locatie in Congrescentrum 1931 te 's-Hertogenbosch aangeboden. Tijdens het Najaarscongres 2018 worden naast de Algemene Vergadering op vrijdag 9 november 2018, het MRI symposium, het Mammacare symposium en de Nascholing Nucleaire Geneeskunde op donderdag 8 november 2018 tegelijkertijd op één locatie in de Reehorst aangeboden.
Wilt u als organisatie exposeren op 18 mei 2018 en/of op 8 november 2018 dan vindt u hier de benodigde informatie. Voor reservering kunt u gebruik maken van de reserveringsformulieren:

Adverteren

De NVMBR biedt de mogelijkheid tot adverteren. Personeelsadvertenties en congresaankondigingen worden geplaatst in de digitale NVMBR Nieuwsbrief en overige advertenties in het NVMBR Magazine. Hebt u interesse? Kijk hier naar de mogelijkheden.

​​​
​​​