Skip Navigation LinksSponsors

Sponsoren en adverteren


Direct in contact met MBB'ers

De NVMBR heeft als actieve beroepsvereniging voor MBB'ers een groot netwerk. Wij organiseren activiteiten zoals het Voorjaars- en het Najaarscongres (VJC en NJC), studiedagen en workshops. Leden houden we op de hoogte via het NVMBR Magazine (kwartaalblad), de website en de NVMBR digitale nieuwsbrief (twee á drie wekelijks).

Organisaties kunnen voordelig gebruikmaken van deze kanalen om MBB'ers te informeren, vacatures te plaatsen en advertenties te zetten. Tijdens de NVMBR Congressen biedt de Exposantenmarkt de gelegenheid om persoonlijk in contact te komen MBB'ers. Combipakketten kunnen in overleg op maat worden afgestemd.

De tarieven vind je verder beneden in de Beter in Beeld brochure. Neem voor meer mogelijkheden contact met ons op via publicaties@nvmbr.nl of 06 531 90 501.

Direct reserveren? Download het benodigde reserveringsformulier en stuur deze ingevuld naar ons toe.
VJC/NJC

De expositiemogelijkheden zijn tijdens het NVMBR Voor- en Najaarscongres (VJC en NJC). Het zijn de twee ontmoetingsplaatsen voor leveranciers en de deelnemers van deze evenementen!

Tijdens de congressen lopen verschillende inhoudelijke programma's naast elkaar. Hierdoor komt u in contact met MBB'ers uit alle werkvelden in de medische beeldvorming en radiotherapie. De deelnemers zijn afkomstig uit alle ziekenhuizen in het land.

Download hier het Reserveringsformulier voor NJC20 12 november 2020

NVMBR Magazine

Het NVMBR Magazine wordt verzonden naar alle NVMBR-leden en ligt ook op de koffietafel bij alle afdelingen met een tijdschriftabonnement. Een goed middel om (nieuw) producten en diensten onder de aandacht te brengen.

Het NVMBR Magazine biedt een mix van vakinhoudelijke en verdiepende artikelen, informatie vanuit de vereniging, praktijkvoorbeelden en praktische informatie ontwikkeling ontwikkelen, symposia en nascholingen.
Vacatures

MBB'ers werkzaam op de afdelingen nucleaire geneeskunde, echografie, radiologie of radiotherapie die een baan zoeken zullen zeker de website van de NVMBR daarop naslaan.

Vacatures worden geplaatst op het publiek toegankelijke deel van de NVMBR website en kunnen ook worden verstuurd via de ledennieuwsbrief voor een hogere attentiewaarde.

>Aankondigingen kunnen worden opgenomen in het ledennieuws en de nieuwsbrief.

Download hier het Reserveringsformulier Vacature

Tarieven en contact

Klik op onderstaande brochure voor volledig beeld: