Nieuws

Machtigingen beherenMachtigingen beheren
Inschrijving gestart: The Future of Medical Imaging and Radiotherapy 2021
Tag(s):Stralingsveiligheid    Radiotherapie    Radiologie    Nucleaire-Geneeskunde    NVMBR    MBB-er    MRI    Kwaliteit    Echografie   
Datum:20-4-2021

Op 23 en 24 september 2021 vindt het eerste 'The Future of Medical Imaging and Radiotherapy' congres plaats. Deze staat als het goed is gereserveerd in je agenda en nu is ook de inschrijving geopend. Naast een algemeen programma, zijn er dagprogramma's voor 8 verschillende vakgebieden! Kijk  op de website www.fmir.nl voor de onderwerpen.

Het betreft een gezamenlijke organisatie van KALCIO Healthcare en de NVMBR.

 

Programma

Beide dagen beginnen om 9.30 met een plenair gedeelte. Een overzicht van het totale programma vind je hier. Doorgaans kies je het vakgebied dat bij je past, maar het is natuurlijk mogelijk om binnen een dagprogramma ook een uitstapje te maken naar de andere presentaties.

 

Dag 1 - Donderdag 23 september

Naast een plenair programma, staan op dag 1 de volgende programma's centraal:

 

Dag 2 -  Vrijdag 24 september

Naast een algemeen programma, staan op dag 2 de volgende programma's centraal:


Inschrijven
Je kunt het volledige tweedaagse programma voordelig bijwonen of je kiest ervoor om aan een enkele dag deel te nemen. Het aantal inschrijving is beperkt. Het programma begint op beide dagen om 9.30 uur. Voor die tijd vindt de registratie plaats.


Schrijf je in via www.nvmbr.nl/agenda en kies of je voor beide dagen gaat (FULL event) of om een losse dag bij te wonen.
 

COVID
We zetten in op een live event. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de laatste richtlijnen omtrent COVID. Mocht het onverhoopt niet in deze vorm doorgaan, dan krijg je als je bent aangemeld uiteraard de laatste informatie tijdig toegestuurd.


Laatste stand van zaken
Het programma en de website worden continue bijgewerkt met de nieuwste informatie, dus houd de website in de gaten: www.fmir.nl


Deel dit artikel: