Nieuws

Machtigingen beherenMachtigingen beheren
Update Bij- en nascholing 2021
Tag(s):Echografie    Kwaliteit    MBB-er    MRI    Nucleaire-Geneeskunde    NVMBR    Radiologie    Radiotherapie    Stralingsveiligheid   
Datum:11-12-2020

​Planning 2021

De agenda voor volgend jaar was al rond; locaties gereserveerd, tijden bekend, programma's bedacht en sprekers benaderd. Nu Corona de boel langer in z'n greep houdt dan gedacht blijven veel zaken onzeker. Kunnen we volgend jaar wel weer met grote getale samen komen?

Digitaal versus fysiek

Dit betekent aanpassen. Gaan we scholing online aanbieden? Dat vraagt wat meer dan  een spreker het praatje online te laten verzorgen. Online lesgeven vraagt om andere manieren dan het opzetten van een symposium. Meer interactie, dus meer toepassen van software. Dat betekent voor jou als deelnemer misschien ook wel dat je je nieuwe dingen eigen moet maken. Dus meer voorbereiding en uitleg op voorhand.

2020

Dit hebben we afgelopen jaar gedaan met hulp van buitenaf; een online webinar over Artificial Intelligence met meer dan 150 deelnemers scoorde een ruime 8 en ook de samenwerking met het UMCU voor een advanced MRI course scoorde een 8.
Nu het wiel is uitgevonden, is het  zaak handvatten te creëren om het ook zelf op die manier op te zetten. En dat vraagt tijd. Een schaars iets op het bureau maar wat we zeker vrij maken.

We gaan door!

Het voorjaarscongres zal anders vormgegeven worden, het mammasymposium zal digitaal zijn. Ook komt er  een webinar SD en er wordt beoogd om in september een tweedaags congres weg te zetten voor alle vakgebieden in een hybride vorm.
Hou de nieuwsberichten in de gaten, hier staat het laatste nieuws met de ontwikkelingen;
www.nvmbr.nl 

En heb je zelf een idee of een goede ervaring? Laat het weten en help mee! Met zijn allen kunnen we mooie scholingsprogramma's maken en aansluiten op jullie wensen.


Deel dit artikel: