Nieuws

Machtigingen beherenMachtigingen beheren
Vacatures NVMBR Dagelijks Bestuur
Tag(s):NVMBR    MBB-er    Sociale-Belangen    Radiologie    Nucleaire-Geneeskunde    Radiotherapie    Echografie   
Datum:19-11-2020

​Als MBB'er wil je je werk goed doen; goede zorg leveren voor de patiënt. Dat doe je met je hart en ook met je hoofd. De ontwikkelingen in ons vak gaan snel en ondanks dat we onmisbaar zijn, worden we als beroepsgroep vaak over het hoofd gezien. Denk bijvoorbeeld aan de zorgbonus; de MBB'er stond op de NEE-lijst.

Besef jij je als geen ander dat goede zorg verlenen niet alleen meer wordt gedaan met de handen aan het bed, maar ook doordat regelgeving moet kloppen, richtlijnen accuraat dienen te zijn en vind je dat de MBB'er daarin ook vertegenwoordigd moet zijn?

NIeuwe richting
De NVMBR zit midden in een transitieperiode; waar gaan we heen, waar liggen de behoeften van de leden in deze tijd en waar ligt de focus?
Een vereniging is er om haar leden te ondersteunen en om dat te kunnen is er een hoofdbestuur 
(HB) nodig. Het HB van de NVMBR bestaat uit 4 MBB'ers die ieder een werkveld vertegenwoordigen (echografie, radiodiagnostiek, radiotherapie en nucleaire geneeskunde) en 3 Dagelijks Bestuursleden (DB); de voorzitter, penningmeester en secretaris.
Deze MBB'ers krijgt ondersteuning bij het uitvoeren van de plannen en projecten van de beleidsmedewerkers.

Vacant
Op  11-11-2020, de Algemene Vergadering van de NVMBR vond toen plaats, zijn de functies van het DB vrijgekomen. De toenmalige leden zijn statutair afgetreden; hun termijnen zaten er op.
De huidige hoofdbestuursleden zetten zich graag in door hun werkveld te vertegenwoordigen; dit sluit het beste bij hen aan. 

En dus zijn er, na instemming van de leden, vacatures gesteld voor de functies;
• Voorzitter: vacature voorzitter.pdf
• Penningmeester: vacature penningmeester.pdf
• Secretaris: vacature secretaris.pdf

Voor jezelf en voor het collectief​
Ben jij of ken jij iemand met goeie ideeën, die ziet waar de kansen voor de MBB'ers liggen en zich actief wilt inzetten voor de beroepsgroep? Zie je de waarde van het samen opkomen voor het beroep en vind je het een uitdaging om  plannen uit te werken op basis van wat de leden aangeven? 
Stuur je motivatie en C.V. naar bestuur@nvmbr.nl​
Deel dit artikel: