Skip Navigation Linksrichtlijnenschrijvenartikel

 Richtlijn Voor Artikel Schrijven

​Het NVMBR Magazine verschijnt elk kwartaal en wordt verspreid onder de leden van de beroepsvereniging en onder belangstellende afdelingen die een tijdschriftenlidmaatschap hebben afgesloten. De redactie van het magazine van de NVMBR (Nederlandse Vereniging Medische Beeldvorming en Radiotherapie) richt zich op Medisch Beeldvormings‐ en Bestralingsdeskundigen (MBB’ers) werkzaam binnen de radiologie, nucleaire geneeskunde, MRI, echografie, radiotherapie en andere belangstellenden.

Het magazine stelt zich tot doel lezers te informeren over wetenschappelijk en toegepast onderzoek, review artikelen, afstudeer-, promotieonderzoeken, casusbesprekingen, praktische aspecten, nieuwe ontwikkelingen, state-of-art van medische beeldvorming en behandelingen, kwaliteitszorg, techniek, straling en sociale aspecten, informatie vanuit de beroepsvereniging en wat verder relevant wordt bevonden binnen de verschillende werkvelden.

MBB’ers, in-service studenten, MBRT studenten, docenten en MBB’er die een mastersopleiding volgen of aan het promoveren zijn worden door de redactie van het tijdschrift nadrukkelijk aangemoedigd om bij te dragen aan de inhoud van het tijdschrift.

Auteursrichtlijn tijdschrift NVMBR.pdf

Voor aanvullende vragen kan contact opgenomen worden met publicaties@nvmbr.nl.

f2607b3b-cafc-4df0-b0db-cfc1fc33c4cf
​​​
​​​