Skip Navigation LinksWord lid

 Lid worden

​Samen kunnen we het verschil maken!

Hoe meer MBB'ers lid van de NVMBR zijn, des te beter kunnen we de belangen voor jullie behartigen! 

Meld je hier aan.


Voordelen van het lidmaatschap

  • Je maakt deel uit van een groot landelijk netwerk van ruim 3000 MBB'ers.
  • Op een laagdrempelige manier kan je netwerken, praktijkervaringen uitwisselen, je kennis opfrissen en nieuwe kennis opdoen.
  • Vier keer per jaar krijg je het NVMBR Magazine in de brievenbus, waarin je leest over het beroep, nieuwe ontwikkelingen, richtlijnen, wetgeving en praktijkvoorbeelden.
  • Je kunt tegen een gereduceerd tarief naar een workshop, je kunt gratis e-learning modules volgen, kennistoetsen maken en stralingsdeskundigheidspresentaties volgen.
  • Je kunt invloed uitoefenen op het te voeren verenigingsbeleid.
  • De NVMBR komt op voor jouw belangen bij onder andere de overheid, de verschillende wetenschappelijke verenigingen en de werknemersorganisatie FNV.
  • De NVMBR kan je helpen je netwerk te vergroten, doordat we netwerkbijeenkomsten organiseren waarbij je kunt aansluiten.
  • Je bent als eerste op de hoogte van eventuele veranderingen die plaatsvinden binnen het werkveld.
  • Je krijgt toegang tot het ledennet, waar je online kunt: netwerken, vragen stellen aan andere MBB'ers, ideeën opperen en deze met behulp van andere leden uitwerken, initiatieven starten of aansluiten bij een groep, informatie en kennis delen en samenwerken.
  • Je blijft op de hoogte door de digitale nieuwsbrief met vakinhoudelijke informatie, vacatures, om je als eerste aan te melden voor interessante bijeenkomsten.

Een beroepsvereniging is een vereniging van personen die hetzelfde beroep uitoefenen en gezamenlijk opkomen voor hun belangen. Een beroepsvereniging is zodanig georganiseerd dat het hoogste orgaan gevormd wordt door de leden, namelijk de Algemene Vergadering (AV). In de Algemene Vergadering worden de belangrijke beslissingen genomen, zoals de goedkeuring van beroepsinhoudelijke documenten, het beleid en de begroting.

Ben je lid van een beroepsvereniging dan laat je zien dat je je eigen beroep belangrijk vindt en hoe je als beroepsbeoefenaar functioneert. Je bent lid vanwege de belangenbehartiging van het beroep, maar ook voor je eigen ontwikkeling en professionaliteit. Het collectieve belang en het belang voor jou als individu zijn met elkaar verweven.

Klik hier voor aanvullende Algemene informatie.

Meld je hier aan.

Meer informatie?
Neem contact op via tel. 06 531 90 501 of e-mail info@nvmbr.nl.

Wil je weten hoe de NVMBR werkt en wat de NVMBR allemaal doet? Dan kan je de e-learning 'Maak kennis met de NVMBR' doornemen. Deze kan je hier vinden.

78725bb0-a1ce-4fd1-b500-c5e5b417096f
​​​
​​​