Nieuws

Machtigingen beherenMachtigingen beheren
Er is veel gebeurd afgelopen jaar: Hoe is dit voor jou geweest?
Tag(s):MBB-er   
Datum:25-2-2021

​Afgelopen jaar is er veel gebeurd; de zorg lag op zijn kop. Hoe is dit voor jou geweest? Berichtgeving dat je geen zorgbonus zou ontvangen, omdat je niet in de frontlinie zou werken. Geen vaccinatie omdat je geen acute zorg verleend.

Een jaar lang ren je je al de benen onder je kont vandaan; de eerste golf was hevig, reguliere zorg werd (niet overal) stop gezet. In die periode ruim 1000 uitgestelde kanker diagnoses omdat patiënten niet de zorg hebben ontvangen die nodig was (bron; Tweede coronagolf vooralsnog geen invloed op het aantal nieuwe kankerdiagnoses - IKNL ). Inmiddels is de tweede golf daar en draait reguliere zorg door.

Veel van je collega's ziek of in quarantaine omdat ze (mogelijk) besmet zijn met COVID-19. En jij en jouw team vangen dit op, draaien extra diensten of werken extra op zaterdag om wachtlijsten weg te werken.
Trek je het nog een beetje? Tips en adviezen; Trimbos.nl | Mentale gezondheid en het coronavirus

In gesprek met… elkaar
We horen heel graag hoe het met je gaat en of we nog iets voor je kunnen betekenen. Herken je je helemaal niet in bovenstaand? Heb je de teugels stevig vast en wordt er vanuit je werk zaken voor je gefaciliteerd? Laat het dan ook weten! Jouw verhaal kan inspiratie zijn voor hoe het ook kan.

Neem deel
Neem deel woensdag 17 maart van 20.00 - 21.00 en ga met elkaar in gesprek. Het maakt niet uit of je wel of geen lid bent, iedereen is welkom. Het gesprek vindt plaats in een Teamsomgeving. 
Bedenk je dat deze link open is en dus voor iedereen te benaderen is. 
Hier is bewust voor gekozen. Daarom, in het kader van privacy, de volgende regels;
  • Noem alleen je voornaam (denk ook aan de naam waaronder je zichtbaar bent in Teams)
  • Noem niet de naam van je organisatie

Credits foto: Roeland Bruinewold & Rinske Korff-Nijland​
Deel dit artikel: