Nieuws

Samenwerking KALCIO Healthcare en NVMBR
Tag(s):MBB-er    NVMBR   
Datum:6-3-2020

​KALCIO Healthcare en de NVMBR gaan samenwerken om het scholingsaanbod voor MBB’ers te verbeteren. Om te zorgen voor een duidelijker en gevarieerder scholingsaanbod voor MBB’ers slaan KALCIO Healthcare en de NVMBR de handen in een. De komende jaren zullen zij samen optrekken om het jaarlijkse programma aan trainingen en symposia beter af te stemmen en naar een hoger niveau te brengen.

Aansluiten bij behoefte werkvloer
Sija Geers-van Gemeren -Manager NVMBR- vertelt:
“Het elkaar versterken bij de organisatie en inhoud van bij- en nascholingen. Dit heeft als doel om het overbrengen van kennis binnen de Radiologie, Nucleaire Geneeskunde en Radiotherapie zo optimaal mogelijk af te stemmen op de behoeften van de MBB’ers. Als NVMBR denken wij hier in KALCIO een goede partner gevonden te hebben.”

Grip houden op veranderingen in het vakgebied
Karel Loerts -directeur KALCIO- vertelt:
“We zien dat de ontwikkelingen in de medisch beeldvormende techniek in het laatste decennium ontzettend snel zijn gegaan en blijven gaan. Het is zichtbaar dat de beroepsgroep door deze ontwikkelingen behoorlijk uit elkaar getrokken wordt. Het is belangrijk om grip te houden op deze veranderingen in het vakgebied. Wij zijn er van overtuigd dat we dit het beste kunnen doen door samen te werken en goede scholing aan te bieden. Wij leveren graag een bijdrage om dit op goede wijze voor de beroepsgroep te organiseren.”

Voordeel
Het voordeel voor de beroepsgroep is dat er meer variatie komt in sprekers en thema’s van de door KALCIO Healthcare en de NVMBR aangeboden symposia. Daarnaast zullen de evenementen van beide organisatoren op beide websites terug te vinden zijn. Ook zullen leden van de NVMBR vanaf 1 maart 2020 bij het opgeven van het lidmaatschapsnummer een korting van 10% op het inschrijfgeld ontvangen bij deelname aan trainingen of symposia georganiseerd door KALCIO Healthcare.

Ook samenwerken?
KALCIO Healthcare en de NVMBR hebben dit initiatief genomen voor deze samenwerking, maar nodigen andere organisaties die kennisevenementen organiseren voor de beroepsgroep uit om het voorbeeld van samenwerken met de NVMBR te volgen. 

Deel dit artikel: