Nieuws

Machtigingen beherenMachtigingen beheren
De nieuwe MRI-basisprincipes online cursus is live!
Tag(s):-
Datum:14-4-2022

​Online cursus basisprincipes MRI is live!

Op het event #FMIR hebben wij de online cursus ‘Basisprincipes MRI’ gelanceerd!  Een mooie samenwerking met Elevate Health. Deze is nu beschikbaar voor jullie.


Thema's

De cursus bevat zeven thema’s die dieper ingaan over de basisprincipes van het MRI-werk. Daarin worden onderwerpen aangesneden zoals; MSK Knie, Neuro wervelkolom, Neuro brein, Vasculair, Mammografie, Enterografie.

Deze thema’s zijn bedacht en gemaakt door MBB’ers en door middel van casussen uit het werkveld heeft elk thema zijn theoretisch en praktische insteek. Hierdoor zijn de thema’s makkelijker te bevatten en kan je het direct toepassen. 

Voor en door MBB'ers

Bij correcte afronding ontvang je de accreditatiepunten. De studielast bedraagt 6 uur. De speciale ledenprijs is 179 ex. btw (25% korting) en wanneer je met je gehele afdeling inschrijft krijg je zelfs tijdelijk tot 30% korting!

De cursus is door en voor de MBB’er gemaakt. Om iedereen volledig bewust te laten worden van de basisprincipes van het MRI-werk. Want door middel van deze cursussen en het constant blijven bijscholen behouden wij de kwaliteit van ons werk!

Zie de teaservideo op onze socials voor meer info en meld je via deze pagina aan!

Meer informatie vind je hier: Elevate Health
Deel dit artikel: