Nieuws

Machtigingen beherenMachtigingen beheren
Erkenning voor het belangrijke werk wat jij doet; kom ook in actie!
Tag(s):-
Datum:8-11-2021

Geen erkenning

Wat is het pijnlijk duidelijk geworden hoe jij over het hoofd wordt gezien. Op de 'Nee-lijst' voor de zorgbonus, achteraan bij de vaccinaties van zorgpersoneel, omdat jullie geen acute zorg zouden verlenen. De NVMBR werkt op landelijk niveau om te laten zien dat jullie geen knoppendrukker zijn  (o.a. FNV, NVZ, NVAZ, VWS) maar er is ook verandering bij het publiek nodig! En wie kan dat beter dan jullie zelf?

 

Opkomen voor jouw vak

Vanuit het Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis (ETZ) is, met ondersteuning van de NVMBR, daarom een oproep gedaan. Binnen het netwerk kwaliteit hebben zij een oproep gedaan wat heeft geresulteerd in een groep collega's uit o.a. Tergooi, ASZ, Bravis, Catharina en Nijsmellinghe die samen aan de slag gaan. Jij kan ook meedoen, meld je aan bij info@nvmbr.nl

 

Wat voor acties?

Er zijn al meerdere afdelingen een Instagram account gestart met ontzettend leuke berichten over het werk, "diagnose-donderdagen" en interviews van collega's.

Wat voor acties zullen mensen laten inzien dat jullie niet alleen een opdracht uitvoeren? Dat jullie een controlerende functie hebben omdat jullie de experts zijn op het toedienen van straling?

 

Zichtbaarheid

Tijd om te laten zien dat jij onmisbaar bent in de zorgketen. Tijd om die erkenning te krijgen die jullie zo verdienen. Dat doe je niet alleen, dat doen we samen.  


Deel dit artikel: