Nieuws

Machtigingen beherenMachtigingen beheren
Verplaatsen FMIR naar 2022
Tag(s):-
Datum:5-8-2021

​Toen we begin dit jaar begonnen met de organisatie van het congres Future of Medical Imaging and Radiotherapy 2021 (FMIR), was er hoop dat we in september eindelijk met z'n allen weer bij elkaar konden komen. We zagen uit naar een mooi meerdaags event met een goed inhoudelijk programma én de gelegenheid om elkaar weer in levende lijven te kunnen spreken.

Positieve geluiden rondom het prikbeleid en verruiming van de corona-maatregelen leken de goede kant op te gaan. Enthousiaste sprekers en exposanten waren snel gevonden. Het programma staat dan ook al voor een groot deel klaar.


Onzekerheid blijft
De ontwikkelingen rondom corona blijven helaas onzeker en corona heeft daarnaast een grote nasleep in de reguliere zorg met zich meegebracht. Dit bij elkaar maakt dat we genoodzaakt zijn om FMIR te verplaatsen naar 2022.

We willen voor een ieder een zorgeloos event neerzetten. Op basis van diverse gesprekken met het werkveld en door de blijvende coronaperikelen, komt september te vroeg. Een domper voor ons allemaal.Nieuwe datum volgt
Achter de schermen gaan we schakelen; terug naar de tekentafel. We gaan een nieuwe datum prikken en er vindt afstemming plaats met de sprekers en exposanten. We nemen even de tijd. We zitten in de vakantieperiode en ook kijken we wat de verdere ontwikkelingen zijn rondom het coronabeleid. Een mooi live event komt er hoe dan ook! Enkel de datum laat even op zich wachten. 

We zorgen er uiteraard voor dat je wordt geïnformeerd via de verschillende kanalen.

Deel dit artikel: