Nieuws

Radiotherapie tijdens het congres The Future of Medical Imaging and Radiotherapy
Tag(s):Radiotherapie   
Datum:4-6-2021
We hebben elkaar het afgelopen jaar niet kunnen zien; hoog tijd om elkaar weer te fysiek te kunnen ontmoeten! (COVID regels worden in acht genomen).  
KALCIO Healthcare en de NVMBR hebben de handen ineengeslagen om een tweedaags evenement te organiseren voor alle vakgebieden binnen de Medische Beeldvorming en Radiotherapie.  

Denk dan naast inhoudelijke programma's voor NG, RT, RD, MRI en Echo ook aan zaken waar je als leidinggevende, ICT’er of klinisch fysicus mee te maken krijgt.  

Plenaire ochtendsessies 

Dat de vakgebieden integreren is al jaren een feit; hoe dat anno 2021 is komt tijdens de plenaire sessie in de ochtend aan bod. Wat betekent het bijvoorbeeld dat je met een techniek werkt die eerder niet op jouw afdeling toegepast werd? Ben je ook aan veiligheidseisen gebonden? Hoe zorg je voor jouw bevoegd- en bekwaamheid?  
Daarna kun je kiezen; volg je jouw track, of kijk je ook bij de andere disciplines? 

Programma Radiotherapie

Bij de radiotherapie blijven we aangehaakt bij dit topic.
Vanuit het MST, UMCU en NK/AVL worden de ervaringen met adaptieve radiotherapie gedeeld en wat dit betekent voor de workflow op de afdeling en de verantwoordelijkheid van de MBB'ers. Wat betekent dit voor jouw functie? Daarover gaan we in gesprek tijdens de workshop. 

Tijdens het congres

De presentaties gaan aaneensluitend door; je kunt zelf tussen 12. - 14.00uur bepalen wanneer je toe bent aan je lunch. 

Ga voor het programma Radiotherapie naar dit specifieke programma 

Meer informatie? www.fmir.nl  www.nvmbr.nl of www.kalcio-healthcare.nl  

*Coronaregels worden in acht genomen
Deel dit artikel: