Nieuws

Machtigingen beherenMachtigingen beheren
De REVIVE E-learning staat online
Tag(s):NVMBR    Radiologie    Stralingsveiligheid   
Datum:24-11-2020

De NVMBR is aangesloten bij het REVIVE​-project. We werken samen met de Hogeschool Inholland, Fontys, Hanzehogeschool Groningen, RIVM en de Academie Verloskunde. Het doel ervan is het ontwikkelen van een leidraad en e-learning over röntgenonderzoek om over up-to-date kennis te kunnen beschikken en de juiste communicatie op te starten met de zwangere patiënt.
  • De e-learning is vanaf heden beschikbaar in de digitale leeromgeving van de NVMBR.
​Accreditatie
De e-learning is al beschikbaar en accreditatie wordt momenteel aangevraagd. Zodra accreditatie is toegekend, kunnen de punten worden toegevoegd.

NVMBR leden hebben gratis toegang tot alle NVMRB e-learnings. Alleen NVMBR leden kunnen voor de REVIVE e-learning aanspraak maken op geaccrediteerde punten voor het Kwaliteitsregister Paramedici. Voor niet-leden is de informatie vanuit het Project REVIVE gratis ter beschikking gesteld, ze kunnen geen aanspraak maken op geaccrediteerde punten voor het Kwaliteitsregister Paramedici. 

Inloggen
De REVIVE e-learning is beschikbaar via de digitale leeromgeving van de NVMBR: https://elearning.nvmbr.nl/login/​

NVMBR leden loggen in met de gebruikersnaam (=lidnummer).
Niet-leden kunnen als gast bij de module.
mlogin.PNG
​Webinar 10 december 2020 19:00 uur
Naar aanleiding van de e-learning, zal er op 10 december 2020 om 19.00 uur een webinar plaatsvinden. Je kunt dan via deze link de webinar bekijken: Bb Collaborate​. Zorg dat je t.z.t. de e-learning alvast hebt gevolgd.
Deel dit artikel: