Nieuws

Machtigingen beherenMachtigingen beheren
Laat van je horen: Enquête NVMBR beleidsplan
Tag(s):-
Datum:28-5-2020

De beleidsperiode 2016-2020 van de NVMBR loopt af en daarom is de NVMBR gestart met het ontwikkelen van een nieuw beleidsplan voor de komende jaren. Er zullen nieuwe strategische doelstellingen geformuleerd worden die richting geven aan de activiteiten waar de verschillende netwerken, adviesraden, expertgroepen en het bureau zich mee bezig zullen houden. Het is niet meer dan logisch dat de beroepsgroep zelf mee denkt over nieuwe initiatieven en helpt de koers te bepalen.

Geen idee?! Tuurlijk heb je die
De NVMBR is erg benieuwd naar jouw mening en vragen je dan ook de enquête in te vullen. Middels focusgroepen met o.a. MBB'ers zullen de resultaten van de enquête verder worden uitgediept. De resultaten zullen de input vormen voor het bepalen van een nieuwe strategie.  

Vul in en deel
Zouden jullie onderstaande link naar de enquête willen delen met al jullie collega MBB’ers, leerlingen, studenten MBRT en assisterende MB’ers (dus zowel leden als niet leden NVMBR).  

Enquête ontwikkeling beleidsplan NVMBR 

Het invullen zal ongeveer 20 minuten in beslag nemen. De uiterste invuldatum is 26 juni 2020   Alvast bedankt voor het verspreiden van de enquête en het invullen!

Afbeelding van Merio via Pixabay

Deel dit artikel: