Nieuws

Eind januari e-mailadres als gebruikersnaam Mijn NVMBR
Tag(s):NVMBR   
Datum:9-1-2020

In het laatste deel van januari gaan we over naar een nieuwe gebruikersnaam voor de inlog van Mijn NVMBR. Je gebruikt dan voortaan het bij ons bekende e-mailadres als gebruikersnaam en niet meer het lidnummer.

Zodra de wijziging is doorgevoerd in het systeem, dan zie je dit direct in het inlogscherm. Er wordt niet meer gevraagd om een gebruikersnaam, maar om een e-mailadres. We zetten in om de wijziging rond 24 januari door te voeren.

Dit betekent ook dat het 'wachtwoord  vergeten'-proces weer naar behoren gaat functioneren. Dit is een van aanleidingen geweest de inlog aan te passen.

E-mailadres actueel?
Vergeet komende tijd niet te controleren of wij nog het juiste e-mailadres van je hebben! Je kunt zelf een wijziging doorvoeren als je bent ingelogd of je stuurt een mail met de wijziging naar info@nvmbr.nl.

We raden aan om je privé emailadres aan te houden als contactadres. Zo kun je altijd je wachtwoord opvragen op het moment dat je het nodig hebt of bijvoorbeeld als je van baan bent verwisseld.

Veilige afzender @nvmbr.nl
Regelmatig merken wij dat e-mailberichten en bijlagen zoals een factuur, worden tegengehouden door spam-filters van ziekenhuizen of mailaanbieders. Zorg dat onze e-mailadressen info@nvmbr.nl en financieel@nvmbr.nl als veilige afzender zijn gemarkeerd om te voorkomen dat je berichten mist.

NVMBR APP
Dit jaar hopen we de NVMBR leden app te kunnen lanceren. Zo kun je alles blijven volgen op je mobiel. Met de app blijf je makkelijker op de hoogte van het laatste nieuws en scholingen en kun je bijvoorbeeld sneller je eigen gegevens inzien en wijzigen. We houden je op de hoogte over de ontwikkeling hiervan.

Deel dit artikel: