Skip Navigation Linkspagina

37e25cca-358b-4fe5-858c-b1f23d77be71
Raak vertrouwd met AI - ALLE SESSIES
Locatie:
Online webinar via Teams

Datum: 13 september 2021 vanaf 19:30 tot 20:30 uur

Ben je lid van de NVMBR log eerst in via 'Mijn NVMBR' op het ledennet en vervolgens inschrijven voor de bijeenkomst. Je gegevens zijn dan al bij ons bekend en hoef je niet meer in te vullen.

Raak vertrouwd met AI
Artificial Intelligence (AI) heeft zijn intrede gedaan, óók in de radiologie. Gelukkig maar, want in een tijd waarin we te maken hebben met een groeiende patiëntenpopulatie, vergrijzing en waarin personeelstekorten oplopen, kan AI uitkomst bieden om diagnose en therapie preciezer en effectiever, sneller én patiëntvriendelijker te maken.

Radiologen gebruiken AI al bij onder andere de verslaglegging van beelden. Ook krijgen MBB’ers steeds vaker te maken met AI. Raak vertrouwd met AI met onze webinar sessions. 

Webinar reeks van 4
Na de succesvolle avondwebinar op 1 oktober 2020 over AI op de radiologie slaan de NVMBR en Siemens Healthineers weer de handen in een. Samen organiseren ze verschillende vier webinars voor MBB'ers op het gebied van AI. De sessies zijn los van elkaar te volgen. Ga je alle vier de sessies volgen, schrijf je dan in via deze inschrijfpagina. Je krijgt dan bovendien een leuke korting op de losse stukprijs. Wil je losse sessies volgen, ga dan naar het overzicht in de scholingsagenda voor de betreffende sessie.

Session 1 - 13 september 2021
  • AI op de radiologie; de basis en net een beetje meer

Session 2 - 8 november 2021
  • Praktijkvoorbeelden van AI in de radiologie (perifeer en academisch)

Session 3 - 17 januari 2022
  • Juridische en ethische aspecten van AI

Session 4 - 21 maart 2022
  • Praktijkvoorbeelden van AI in de nucleaire en radiotherapie

De sessies worden altijd op maandagavond tussen 19:30 uur en 20:30 uur gegeven via TEAMS.

Programma
Via deze pagina schrijf je je in voor alle vier de sessies

 
Kosten
NVMBR leden Niet leden
40 euro 50 euro