Skip Navigation Linkspagina

b7685b4e-1744-46b2-9901-9f0798a5303b
Raak vertrouwd met AI - SESSIE 4/4 Praktijkvoorbeelden van AI in de nucleaire en radiotherapie
Locatie:
Online webinar via Teams

Datum: 21 maart 2022 vanaf 19:30 tot 20:30 uur

Ben je lid van de NVMBR log eerst in via 'Mijn NVMBR' op het ledennet en vervolgens inschrijven voor de bijeenkomst. Je gegevens zijn dan al bij ons bekend en hoef je niet meer in te vullen.

Raak vertrouwd met AI - Sessie 4
Artificial Intelligence (AI) heeft zijn intrede gedaan, óók in de radiologie. Gelukkig maar, want in een tijd waarin we te maken hebben met een groeiende patiëntenpopulatie, vergrijzing en waarin personeelstekorten oplopen, kan AI uitkomst bieden om diagnose en therapie preciezer en effectiever, sneller én patiëntvriendelijker te maken.

Radiologen gebruiken AI al bij onder andere de verslaglegging van beelden. Ook krijgen MBB’ers steeds vaker te maken met AI. Raak vertrouwd met AI met onze webinar sessions. 

Webinar reeks van 4/4
Na de succesvolle avondwebinar op 1 oktober 2020 over AI op de radiologie slaan de NVMBR en Siemens Healthineers weer de handen in een. Samen organiseren ze verschillende vier webinars voor MBB'ers op het gebied van AI. De sessies zijn los van elkaar te volgen. Ga je alle vier de sessies volgen? Schrijf je dan in via deze inschrijfpagina. Je krijgt dan bovendien een leuke korting op de losse stukprijs. Wil je alleen deelnemen aan deze sessie? Schrijf je dan in via de inschrijfknop op deze pagina.

Session 3 - 21 maart 2022
  • Praktijkvoorbeelden van AI in de nucleaire en radiotherapie
    Hoe wordt AI ingezet in de nucleaire geneeskunde? Wat is de rol tijdens radiotherapie? Waar liggen de valkuilen van het toepassen van AI bij behandelingen? Wat voor ontwikkelingen kunnen we verwachten binnen zowel de nucleaire geneeskunde als de radiotherapie? Met de laatste sessie wordt de therapeutische tak van AI extra belicht. Experts binnen zowel de nucleaire geneeskunde als de radiotherapie vertellen over hun ervaringen en verwachtingen van wat AI kan gaan betekenen voor de behandeling van de patiënt.

De sessies worden altijd op maandagavond tussen 19:30 uur en 20:30 uur gegeven via TEAMS.

Programma
Via deze pagina schrijf je je in voor alleen sessie 4 Praktijkvoorbeelden van AI in de NG en RT: 
Kosten
NVMBR leden Niet leden
12,50 euro 15 euro