Nieuws

Vragenlijst ivm aansluiting FBZ
Tag(s):-
Datum:16-2-2024

Zoals je waarschijnlijk weet is de NVMBR sinds 1 januari 2024 aangesloten bij FBZ, de vakbond voor zorgprofessionals. Bij FBZ zijn 28 beroepsverenigingen in de zorg aangesloten. FBZ behartigt namens de leden van al die beroepsverenigingen de werknemersbelangen, onder andere aan cao-tafels. Dit betekent dat FBZ ook afspraken maakt over onderwerpen die jou aangaan, zoals je salaris, werktijden en de inspraak die je binnen je ziekenhuis hebt.

Om te zorgen dat FBZ jou hier in de toekomst gericht over kan informeren, bijvoorbeeld als er cao-resultaten worden bereikt, is het belangrijk dat we weten waar jij werkzaam bent. Werk je in een algemeen ziekenhuis, dan ontvang je in de toekomst informatie over de ontwikkelingen in de Cao Ziekenhuizen; NVMBR-leden in umc's worden op de hoogte gehouden over actuele ontwikkelingen rondom de Cao UMC. Daarnaast kan FBZ je ook op de hoogte houden over ontwikkelingen op instellingsniveau, bijvoorbeeld als sprake is van een reorganisatie of fusie.

Om te zorgen dat we deze gegevens in kaart hebben ontvang je een dezer dagen een uitnodiging per mail (of heb je deze al ontvangen) met een persoonlijke link om een korte vragenlijst in te vullen. 

Mogen we je vragen deze vragenlijst uiterlijk 1 maart in te vullen?
Let op: soms komt de mail binnen in een ongewenste mail- of spam-box, dus check deze als je wilt ook even.

De aanvullende gegevens worden verwerkt in de ledenadministratie van de NVMBR. De NVMBR wisselt deze gegevens (je naam, mailadres, werkgever en cao waar je onder valt) periodiek uit met FBZ conform het privacy statement van FBZ en de afspraken die de NVMBR hierover met FBZ heeft gemaakt.

Deel dit artikel: