Skip Navigation LinksSponsors

 Sponsors

​Sponsormogelijkheden

De NMBR is een actieve beroepsvereniging voor MBB'ers, die activiteiten organiseert, zoals het Voorjaars- en het najaarscongres, workshops, studiedagen en de leden daarvan op de hoogte houdt via Gamma Professional (een kwartaalmagazine), de website en een digitale Nieuwsbrief (twee wekelijks). Firma's kunnen intekenen op diverse producten die de NVMBR aanbiedt, variërend van advertentie- en standruimte tot het verbinden van een firmanaam aan NVMBR-activiteiten.

Exposities

De expositiemogelijkheden zijn tijdens het NVMBR voor- en najaarscongres. Het  zijn de twee ontmoetingsplaatsen voor leverancier en de deelnemers van deze evenementen! Hier komt u in contact met MBB’ers uit alle werkvelden in de medische beeldvorming en radiotherapie, De deelnemers zijn afkomstig uit alle ziekenhuizen in het land.

Tijdens het Voorjaarscongres 2017 worden naast de Algemene Vergadering en het Stralingsveiligheidsprogramma op donderdag 18 mei 2017, het Symposium Echografie, het Voorjaarssymposium en de Nascholing Nucleaire Geneeskunde op vrijdag 19 mei 2017 tegelijkertijd op één locatie in Congrescentrum Orpheus te Apeldoorn aangeboden. Tijdens het Najaarscongres 2017 worden naast de Algemene Vergadering  en het Najaarssymposium op vrijdag 24 november 2017, het Symposium Radiologie, het Symposium Radiotherapie en de Nascholing Nucleaire Geneeskunde op donderdag 23 november 2017 tegelijkertijd op één locatie in de Reehorst aangeboden. Wilt u als organisatie exposeren op 19 mei 2017 en op 23 november 2017 dan vindt u hier de benodigde informatie. Voor reservering kunt u gebruik maken van de reserveringsformulieren:

Adverteren

De NVMBR biedt de mogelijkheid tot adverteren. Personeelsadvertenties en congresaankondigingen worden geplaatst in de digitale NVMBR Nieuwsbrief en overige advertenties in het Digitale Magazine van de NVMBR "MBB'er in beeld". Hebt u Interesse? Kijk hier naar de mogelijkheden.

​​​
​​​