Nieuws

Machtigingen beherenMachtigingen beheren
Meedenksessie: input gevraagd
Tag(s):NVMBR   
Datum:4-2-2021

​Als verenigingsbureau hebben we natuurlijk ideeën over hoe we met stapjes de website kunnen verbeteren. Beter nog is om van jou als gebruiker te horen met welke (kleine) aanpassing van bijvoorbeeld de website of informatievoorziening je bent geholpen. Het zou daarom mooi zijn als een handje vol mensen met ideeën (+-6 personen) deze met ons zouden willen delen. Het kost je ongeveer 2 uurtjes tijd.

Is er behoefte voor aanpassingen van een onderdeel op de website? Moet bepaalde informatie prominenter aanwezig zijn? Mogen de uitnodigingen voor scholingen visueel wel wat aantrekkelijker? Is een betaallink in een e-mail handig? Weet je een goede uitbreiding voor de NVMBR webapp?

Denk je mee?
Tijdens een meedenksessie willen we een aantal ideeën voor verbetering ophalen van jou als gebruiker en een aantal ideeën die we als verenigingsbureau hebben, spiegelen aan jouw behoefte.

Denk je mee? Stuur dan voor 1 maart 2021 een mail naar info@nvmbr.nl t.a.v. meedenksessie. Geef daarbij gelijk aan of je voorkeur hebt voor een meeting overdag of in de avonduren.

We denken dat een Teams overleg van ongeveer 2 uur genoeg is voor input en het opstellen een prioriteitenlijst.

Proces in globale lijnen
Hieronder een beschrijving van het proces. Je input wordt gevraagd tijdens punt 2.

 1. Datum en tijdstip prikken meedenksessie met deelnemers.
 2. Teams overleg
  • Ophalen ideeën
  • Spiegelen ideeën verenigingsbureau
  • Opstellen prioriteitenlijst
 3. In kaart brengen haalbaarheid top 3 ideeën door verenigingsbureau
 4. Keuze wel/niet uitvoeren ideeën (bestuur/bureau)
 5. Algemene terugkoppeling
 6. In uitvoering brengen van haalbare ideeën  

Geen sessie, wel een idee!?
Wil je niet mee doen met de online sessie, maar heb je toch een idee? Voel je dan uiteraard vrij om deze met het verenigingsbureau te delen. Zijn er geen ideeën, dan beschouwen we dat ook als feedback. Want dat betekent dat we op de goede weg zitten en we doorgaan met waar we mee bezig zijn​. afbeelding via 200 Degrees via Pixabay

Deel dit artikel: