Nieuws

Gezocht: All-round MBB'er met MRI ervaring
Tag(s):-
Datum:31-1-2017

De afdeling

Binnen de RVE Radiologie van het Martini Ziekenhuis wordt via moderne radiologische technieken diagnostiek verricht en worden therapeutische ingrepen gedaan. Op de afdeling zijn twaalf radiologen en ruim honderd medewerkers werkzaam.

Onze afdeling bestaat uit MBB’ers, MBB’ers in opleiding, radiologen en unithoofden.

We zijn een gezonde mix van jong en oud. We zijn zeer gemotiveerd, denken mee en staan open voor veranderingen in de organisatie. Kwaliteit en klantvriendelijkheid vinden we belangrijk. Kansen om jezelf (verder) te ontwikkelen zijn volop aanwezig.

 

De functie

Als MBB'er geef je uitvoering aan directe patiëntenzorg met betrekking tot diagnostische beeldvormende procedures. De diagnostische onderzoeken leveren belangrijke informatie ter ondersteuning van de behandeling van patiënten. Je verricht zelfstandig onderzoeken op de radiologie en je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van je onderzoeken.

 

We vragen

  • Diploma MBRT of in-service opleiding;
  • Een (bijna) afgeronde post-HBO MRI opleiding;
  • Bij voorkeur ruime kennis van en ervaring met MRI.

 

Indien je niet volledig voldoet aan het gevraagde profiel van MRI-laborant, maar wel beschikt over een diploma MBRT nodigen we je ook uit om te solliciteren.

 

Je hebt een kwaliteitsbewuste en gemotiveerde werkhouding en je geeft hoge prioriteit aan dienstverlening en klanttevredenheid. Je stelt hoge eisen aan de kwaliteit van je eigen werk. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent bereid diensten te verrichten.

 

We bieden

Het betreft een aanstelling voor de duur van 1 jaar, 32 - 36 uur per week, met zicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt max. € 3.363,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van relevante opleiding en werkervaring (FWG 50). Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.

 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de functie en ons ziekenhuis op www.martiniziekenhuis.nl 

 

Solliciteren

Je kunt solliciteren op de vacature via het vacatureoverzicht op de website van het Martini Ziekenhuis.

Deel dit artikel: